Smart analyse av innebandy

Innebandy, som all annen sport, krever tålmodighet og trening. Den krever konsentrasjon og fokus. Det handler ikke bare om spillerne men også om treneren. Om kulturen, om været, om omstendighetene. Bedre lag er som oftest bedre kun på papiret – selv de beste kan lett havne i trøbbel, ihvertfall når det er snakk om mindre sportstyper som innebandy. Her er det ikke snakk om millioner av kroner og hele verdens TV-skjermer i samme retning. Dermed er det mer snakk om sporten og mindre om alt rundt grøten.

Innebandy er en ekte sport, noe folk gjør fordi de liker det, fordi de nyter mosjonen og spenningen. De som interesserer seg av innebandy er smarte mennesker. Ikke bare fordi de følger med på en sport som ikke har blitt tatt over av millionærer. Fordi innebandy er lettere å analysere enn den innviklede verdenen rundt fotball og ishockey. Odds på internasjonale innebandykamper ligger ofte ute på nettet. Følger du med på alt som skjer er det sannelig ikke vanskelig å gjette utfallet.

Hvert år har man titalls lag som braker sammen – det gjelder å vite hvem som er i form, hvilke lag som har mange nye spillere, hvor gamle stjernene er og hva laget har gjort den seneste tiden. Smart analyse av innebandy har gjort mange mennesker en god del rikere. Enkelte har spesialisert seg på å gi gode råd og tips når man først skal tippe seg frem til utfallet mens andre har gjort innebandy til en heltidsjobb. De som har lagt karrieren som innebandyspiller på hylla fortsetter gjerne livet som trener eller markedsfører sporten internasjonalt. Ambassadører er det alltid behov for. Slike mennesker sitter alltid på veldig mye informasjon. Har de en Twitter-konto  eller blogg, kan det lønne seg å titte på det de skriver. Hint hint.