Nedre Furuset Innebandyklubb

Nedre Furuset Innebandyklubb er en ung, lovende klubb fra Oslos østkant. Innebandy har vært veldig populært i Groruddalen i mange år, men det er lenge siden vi har sett enn så spennende klubb som Nedre Furuset.

De har kun eksistert i 7 år, men når stadig nye høyder og får stadig flere tilskuere på kampene de spiller. De har opplevd nedgangstider med få spillere på laget som betyr en hard kamp om poengene, men de har klart seg fint og har lyse tider i siktet fremover. Med hardt arbeid kommer nemlig gode resultater, og gode resultater tiltrekker seg oppmerksomhet fra mange hold.

Lag som vet hvordan de skal utnytte mulighetene går nemlig langt. Små foreninger har for eksempel ofte lave inntekter og derfor er det viktig at de er kreative når det gjelder å finne nye inntektskilder. Det er også Nedre Furuset. De har blant annet gjort en avtale med Norgesautomaten for å ta del i overskuddet deres. Det betyr at når man som spiller registrerer seg på siden, indikerer at man ønsker å støtte Nedre Furuset og deretter gjør en innsetning og spiller, bidrar man til å støtte foreningen økonomisk.

Nå er de straks klare til å spille en av de større internasjonale cupene i Spania, nærmere sagt i Fuengirola, der de skal prøve seg ut mot innebandylag fra verden rundt. De var kun tre poeng unna fra å vinne divisjonen og rykke opp til neste nivå, men med så mange skader og manglende spillere er det utrolig at det lille laget klarte å beholde tredjeplassen i det hele tatt! Nå får vi glede oss til neste år, da de skal opp i kampen om topplasseringen igjen. Med litt ekstra penger i sekken og en del nye spillere skal det nok gå deres vei i 2015!