Fotball som interesse – se Premier League i England

Er du én av dem som benker deg foran TV-en hver helg for å se fotball på skjermen? Som synes noe av det beste i verden er å se favorittlaget vinne, og føler en stor sorg når det ikke går riktig vei? Da er en fotballreise noe for deg.

En ferie utenom det vanlige

Den engelske fotballigaen er én av de beste i verden, og fansen kan det å skape stemning. Uansett om du holder med store lag som Manchester City og Liverpool eller er en outsider som holder med Newcastle og Southampton, kan du reise på en uforglemmelig fotballreise. Ta en titt her for å finne din neste destinasjon.

Storbyferie og fotball

England i seg selv er et ettertraktet reisemål. Du kan oppleve alt det storbyer som London, Manchester og Liverpool har å by på, og reisen er ikke så lang. Bare se for deg stemningen på Old Trafford når Manchester City og Manchester United møtes til lokaloppgjør i ligaen. Jublende fans, euforisk stemning, rop, klapping og tramping om hverandre. Kan du se for deg noe bedre?

Og selv den som ikke elsker fotball, vil hygge seg. Engelske storbyer byr på en helt egen kultur, med unike pubopplevelser, nydelig mat og spennende attraksjoner som passer alle og enhver.