Er tennis din type sport?

Det har skjedd mange fine øyeblikk på tennisbanen i løpet av årene. Flere velger å reise til Wimbledon for å oppleve nettopp dette.

Historisk sus på Wimbledon

Den første turneringen i tennis foregikk på Wimbledon. Hvert eneste år arrangeres nytt mesterskap på det som regnes å være et slags «Mekka» for tennisfans. Turneringen ble for første gang arrangert i 1877. Den ble arrangert på en bane som kaltes Worple Road og gjaldt den gang kun for menn. Siden slapp også kvinnene til (1884). I 1922 ble turneringen for første gang arrangert på Church Road, som også er sted for nåværende arrangement.

Moderne arrangement på ekte gressbaner

I dag arrangeres turneringen på 18 gressbaner. Det er faktisk den eneste tennisturneringen som fortsatt arrangeres på ekte gress. Over 200 land følger med på den tradisjonsrike turneringen. Med en bane som har plass til over 15 000 deltagere, regnes det som den mest ikoniske og populære turneringen på verdensbasis. Flere av de største øyeblikkene innen tennissporten har skjedd på Wimbledon.

Bestill en tur med virkelig god tennis. Nye ikoniske tennisøyeblikk venter. Kanskje er du så heldig å få oppleve det? GO Sport Travel er et av reiseselskapene som arrangerer tennisreiser til ikoniske Wimbledon.